Menü Bezárás

Kaméleon vászon táska

Mindig is szerettem a vászon táskákat, és amióta a saját illusztrációimat látom viszont rajtuk, még nagyobb lelkesedéssel viszem magammal őket a bevásárláshoz vagy épp utazások alkalmával. Gyakran a kávéházakban való rajzolásokkor is csak gyors bele dobom a cuccaimat a tatyóba és már rohanok is alkotni. 🙂

Kaméleon vászon táska

Ez a kaméleon rajz szintén egy kávézóban született egy kedves grafikus művésznő társaságában. Időnként elhívok művészrandira más alkotókat is, és ilyenkor megfigyelem milyen rajz folyik ki az ecsetemből a beszélgetős ismerkedés alatt. Szeretem, amikor kellemes emlékek is társulnak a grafikákhoz a létrejöttükkor.

Mivel szeretem a színes mintájú felsőket is, ezért úgy döntöttem készítek a kaméleon grafikából pólót is, amit a táskával együtt megtaláltok az OszlánszkiART webshopban. Nagyon vicces némelyik képen ahogy a kaméleon rám néz a kis gülü szemével. 😀 Picit olyan, mintha megszeretné nyalni a szemgolyómat a hosszú nyelvével..pfúúj.. XD 😀 Ha Ti is szeretnétek ezzel a huncut kaméleon pólóval vagy táskával feldobni a napotokat, akkor innen be tudjátok szerezni őket:

KAMÉLEON TÁSKA

KAMÉLEON PÓLÓ