Menü Bezárás

SZÜLINAPI AJÁNDÉK CSOMAGOLÁS ÖTLET: ÖTLETEK SZÜLINAPRA NŐKNEK / LÁNYOKNAK

Szülinapi ajándék csomagolás ötlet ötletek nőknek lányoknak

A gyönyörű csillagőszirózsa adta az ajándékcsomag dekorálásához az ihletet. Első körben elkészítem az ajándékhoz járó képeslapot. A képeslap alapját egy barna csomagolópapír képezi, aminek belsejébe a virág színével szinte tökélesen megegyező origami lapot ragasztottam, amire felírhatom a jókívánságaimat. Díszítésként pedig erre kerül fel egy újabb kártya. 


A képeslap tetejére felragasztom az előzőleg kivágott virágkoszorút, amiket közepébe a Szülinaposnak felirat kerül vékony betűkkel, ami illeszkedik a koszorú szabadon hagyott vonalaihoz. A kísérőkártya egyik végét átlyukasztom, majd átfűzöm rajta a papírszalagot és így együtt egy masnis díszítőkötést teszek az ajándékcsomagra. De itt még nem állok meg, ugyanis újabb virágokat rajzolok, ezúttal a barna csomagolópapírral bevont ajándékdobozra.

Szülinapi ajándék csomagolás ötlet ötletek nőknek lányoknakAjándék ötletek, ajándék ötletek nőknek, ajándék csomagolás, ajándék csomagolás ötletek, szülinapi ajándék, nőknek, lányoknak, szülinapi ajándék nőknek, szülinapi képeslapok nőknek, születésnapi képek lányoknak, ajándék, képeslap, kísérőkártya, szülinapi képeslapok, diy, ünnepi dekor, magyar, magyarul, gift wrapping

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.