Menü Bezárás

KARÁCSONYI DIY: KARÁCSONYI AJÁNDÉK CSOMAGOLÁS – ÁLOMFOGÓ RAJZ

Karácsony 2017: Karácsonyi ajándék csomagolás ötlet

KARÁCSONYI DIY - KARÁCSONYI AJÁNDÉK CSOMAGOLÁS: ÁLOMFOGÓ RAJZ
Karácsonyi DIY: Meg van a karácsonyi ajándék, csak karácsonyi csomagolás ötletek kellenek? Jó helyen jársz! Ezúttal fekete csomagoló papírral csomagoltam be az ajándékot, majd az álomfogó rajzolás következett. Nézd meg 2017-es karácsonyi DIY videómat:

Eltértem egy picit a megszokott színvilágtól és egy fekete színű ajándékcsomagot választottam ezúttal rajzfelületnek, amire két csodás színnel: fehérrel és arannyal rajzoltam. Egy kis tányér segítségével megrajzoltam az álomfogó fehér körvonalát, majd apró mintákkal díszítettem a körvonal egyik oldalát. Ezután aranyszínű filccel egy vastag vonalat húztam a vékony mellé. 

Arany színű zselés tollal pedig nagyon apró fodrokat rajzoltam, majd a félkör közepére két kisebb félkört rajzoltam, a közöttük levő távolságot kis függőleges vonalkákkal töltöttem ki. Az álomfogó belsejét fehér virágszirmokkal díszítettem, amikre apró arany gyöngyöket rajzoltam díszítésnek. A lelógó díszítő füzérek szárát megrajzolhatjuk vonalzóval illetve szabad-kézzel is.


Rajzolás lépésről lépésre fehér és arany filctollal. Karácsonyi ajándék ötletek csomagoláshoz, ajándék csomagolás díszítés. Csomagolópapír dekoráció. Karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt. Elegáns ajándék csomagolás férfiaknak. Álomfogó rajzolás. Hogyan rajzoljunk álomfogót? Rajzolás lépésről lépésre. Karácsonyi DIY. Karácsony 2017 ötletek, tippek, DIY ötletek. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.