Menü Bezárás

BULLET JOURNAL [MAGYAR] 2017 DECEMBER DIY

Bullet Journal December Havi tervező

Bullet Journal Magyar 2017 December

A Bullet Journal 2017 utolsó részéhez értünk, íme a decemberi tervező. 🙂 A December hangulata ezúttal az arany és a fehér színre épül, amit fekete lapokkal emeltem ki. A BuJo tervezőben szereplő fő motívum a hópehely, de emellett megtalálható a szarvas és a karácsonyi dekoráció is. A havi tervező most két oldalra került, mivel ennél a résznél szerettem volna több hangsúlyt fektetni a karácsonyi dekorációra. 


Bullet Journal magyar december
Bullet Journal magyar nyelven: Bullet Journal December (magyarul)
Bullet Journal magyarul Decemberi tervező
A heti tervező továbbra is a megszokott négyes felosztásban készült, azzal a különbséggel, hogy ezúttal a dekoráció a füzet közepéhez került. A napok neve és száma matricaként lett bele ragasztva a heti tervezőbe. A YouTube videó ötletek rész ezúttal sem maradhatott el, amihez két féle dekorációt is készítettem, mivel több oldalnyi helyre van szükségem ennél a résznél az ötleteléshez. A rajzoláshoz arany és fehér zselés tollat és vastag filctollat használtam.
Bullet Journal 2017 december YouTube videó ötletek

Bullet Journal 2017 december ötletek
Végül egy karácsonyi ajándék lista is helyet kapott a bujo-ban, aminek díszítéséhez egy hópelyhes masnit és egy diy arany szalagot használtam. A karácsonyi ajándék vásárláshoz hasznos lesz ide egy helyre gyűjteni az ötleteket. A rajzoláshoz arany és fehér zselés tollat, vastag filctollat használtam. 
Bullet Journal 2017 december karácsonyi ajándék lista
Bullet Journal December
Mutasd meg Te is a Bullet Journalod! 
Csatlakozz a Bullet Journal fanok csoporthoz! 😉
Várunk szeretettel minden érdeklődőt.
Bullet Journal [magyar], Mi az a Bullet Journal? December 2017, Bullet Journal DIY, BuJo magyarul

Bullet Journal, Bullet Journal magyar, magyar, magyarul, December 2017, December, 2017, 2017 December, BuJo, Journal, Napló, Bullet Journal Viszkok Fruzsi, plan with me, Mi az a Bullet Journal, Bullet Journal magyarul, Bullet Journal setup, Journaling, DIY, Bullet Journal ideas, DIY ötletek, Ünnepi Dekor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.