Menü Bezárás

RAJZAIM – ELSŐ PRÓBÁLKOZÁSOK

bullet journal szeptember
 A rajzolás mindig is az életem része volt, csak az utóbbi pár évben inkább vektorgrafikus formában jelent meg itt-ott néhány alkotásom. Most viszont a csodálatos tűfilcek világába süllyedve újra papírra vetett firkantásokkal próbálkozom. 🙂 Tulajdonképpen most fedezem fel igazán, hogy mire is vagyok képes, hol vannak a határvonalaim és mennyi önbizalom is szorult belém ezen a területen. 
bullet journal szeptember mosómedve

Az állatok rajzolásást tartom a legnehezebbnek, ugyanis az elvárásaim alapján egyszerre szeretnék valósághű és cuki lényeket létrehozni, megfűszerezve valamilyen érzelmet tükröző arckifejezéssel. A mosómedvés rajz az első olyan példány, ami elsőre sikerült, ráadásul egy teljesen új rajztechnikával, ami az újdonság varázsától remegős kezem által jöhetett létre. 😀

bullet journal szeptember
Már megint új korszak kezdődik nálam: egyszerre több is, mert miért ne?!:D Az egyik a Bullet Journal vezetése, amit csodálatosan lehet kombinálni a rajzolással, mindez a kedvenc felületemen: a papíron jön létre. Így azt hiszem minden tekintetben kiélhetem a kreativitásom. 🙂 A BuJo precíz változata tetszik a legjobban, mert tökéletes táptalaja a különböző nehézségű kihívásoknak. Egyelőre még egy szimpla füzetben gyakorlom és tervezem meg az oldalakat, később élesben, kamera előtt szeretném megörökíteni a végeredményt. Addig is kövessetek Instagramon @unnepidekor, ahol betekinthettek a kulisszák mögé és értesülhettek az újdonságokról…:)
Pusza, Marcsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.